Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Vaardighedentoets DSI Vermogensbeheerder (particulier)

Het vaardighedenexamen zal bestaan uit een 12-tal vragen. In elke vraag is een situatie opgenomen waarbij u de klantgegevens, een situatieschets en de opdracht krijgt. Vervolgens wordt u geconfronteerd met de cliënt middels een filmpje. U reageert naar de cliënt via de webcam en microfoon. Uw antwoord wordt door een assessor beoordeeld.

Vaardigheden en indicatoren

Vaardigheden zijn clusters van effectieve gedragingen. Effectieve gedragingen kunnen we vaststellen door het formuleren van het gewenste gedrag. We gebruiken daarbij z.g. gedragsindicatoren. Dit zijn korte en concrete beschrijvingen van het gewenste, effectieve gedrag. Met behulp van deze gedragsindicatoren, die bijvoorbeeld ‘Overtuigingskracht’ omschrijven, wordt gemeten in hoeverre het gedrag (de opgenomen reactie) effectief is.

Op basis van deze indicatoren wordt de score bepaald, er wordt een cijfer gegeven tussen 1-5. Alle scores op de indicatoren samen, vormen het cijfer op de vaardigheid ‘Overtuigingskracht’.

Hier vindt u 2 voorbeelden van een examen inclusief een voorbeeld van de beoordeling.

Vaardighedentoets DSI Vermogensbeheerder (particulier) 1

Vaardighedentoets DSI Vermogensbeheerder (particulier) 2

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: De vernieuwing van zorgplicht

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.