Bezoekadres

Herengracht 205
1016 BE Amsterdam

Postadres

Postbus 2285
1000 CG AMSTERDAM

Telefoon

020 520 85 20

Routebeschrijving

Wft-Pensioenverzekeringen

haal uw diploma op de manier die bij u past


Wft-Pensioenverzekeringen is een van de opleidingen waarvoor nieuwe, meer praktijkgerichte exameneisen gelden: het examen bestaat niet alleen uit een klassieke kennistoets, maar ook uit een assessment. NIBE-SVV, de Vrije Universiteit Amsterdam en Achmea Academy hebben daarom in een unieke samenwerking een breed en flexibel opleidingsaanbod Wft-Pensioenverzekeringen ontwikkeld. U kunt zich hiermee voorbereiden op het examen op de manier die past bij uw ervaringsniveau, ambitie en leerstijl.

Welk opleidingsaanbod bieden wij u?

  • Combipakket: biedt u de zelfstudie met e-learning, de integratiedagen, de examentraining en het assessment.
  • Zelfstudie met e-learning: met het tekstboek, de memotrainer, online studiebegeleiding bij het uitwerken van cases en een online forum bereidt u zich voor op de kennistoets van het examen.
  • Integratiedagen: actuele kwesties uit de adviespraktijk staan centraal. Kennis, vaardigheden en houdingsaspecten worden intensief geoefend om u zo voor te bereiden op het assessment.
  • Praktijkcolleges: In 10 colleges van 3 uur worden de juridische en fiscale aspecten van pensioenadvisering praktijkgericht uitgewerkt door topdocenten zoals prof. dr. Erik Lutjens. De praktijkcolleges zijn ook per stuk te boeken.
  • Assesmenttraining: weerspiegelt het assessment van NIBE-SVV Examens. U ervaart hierdoor aan welke eisen u moet voldoen en kunt zich zo optimaal op het echte assessment voorbereiden.

Wilt u direct een examen of EVC-traject afleggen? Bekijk dan ons examenaanbod op het gebied van Wft-Pensioenverzekeringen.

Welk aanbod past bij mij?

Het hangt van uw werkervaring en voorkeur af op welke manier u het beste uw diploma kan behalen. Globaal is het volgende aanbod geschikt voor u:
  • Basis: Zelfstudiepakket met e-learing
  • Verdieping: Integratiedagen en/of Praktijkcolleges
  • Examenvoorbereiding: Examentraining

Wie moeten voor wanneer aan welke eisen voldoen?

>> Bekijk hier achtergrondinformatie over de wettelijke eisen

Meer informatie en advies

Wilt u advies welk opleidingsaanbod het best aansluit bij uw kennis en ervaring, vult u dan de QuickScan in. De QuickScan maakt uw opleidingsbehoefte inzichtelijk, en geeft ook aan of u op basis van uw huidige kennis en ervaring direct een examen, deelexamen of de EVC-procedure kunt doen: QuickScan Wft-Pensioenverzekeringen

>> Bel de Wft-Pensioenlijn via 020 - 520 86 32