NIBE-SVV Examens

Telefoon 020 55 88 444

Incompany examens

Alle bestaande examens worden ook incompany aangeboden.

Naar Examens op maat

Veelgestelde vragen over examens

Heeft u een vraag over examens? Kijk dan eens bij veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met NIBE-SVV Klantadvies. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Naar veelgestelde vragen

Examens

Lees hier alles over onze erkende (Wft-)examens. U regelt ze snel, efficiënt en voordelig. Voor uzelf, uw medewerkers of uw cursisten.

Examen doen

Bekijk al onze examens. Ze staan overzichtelijk op een rij, inclusief alles wat u moet weten. Inschrijven regelt u in een klik.

ZOEK EN BOEK UW EXAMEN

EVC

Via een EVC-traject kunt u een Wft-diploma behalen zonder eerst de opleiding te doen. Op basis van uw ervaringen, die u verzamelt in een portfolio, krijgt u een gesprek met twee praktijkassessoren die uw competenties toetsen aan het vereiste niveau.

Alles over EVC-trajecten

Daarom examen bij NIBE-SVV

NIBE-SVV Examens is ministerieel erkend als ervaren en betrouwbaar Wft-exameninstituut. Regel uw examen online en vertrouw op onze snelle en persoonlijke service. Uw diploma is ons veel waard.

Alles over NIBE-SVV Examens

Voor bedrijven

Examens voor meerdere werknemers? Probeer onze vouchers: geen rompslomp, wel flexibiliteit. Nóg slimmer, examens op maat.

Kies de slimste oplossing